Intervisie voorjaarsgroep 2018

Deelnemen aan reflectiegesprekken met bestuurders uit verschillende sectoren? Schrijf u nu in!

Doel: van gedachten wisselen over vraagstukken die u in uw rol als bestuurder tegenkomt en tot nieuwe inzichten komen in kwesties over het werk.

Werkwijze: De deelnemers komen uit de zorg, het onderwijs, kennisinstituten en de culturele sector en hebben een functie als bestuurder van grote organisaties (100 -1000 medewerkers). Er is een bijeenkomst iedere 5-6 weken; de data worden in overleg vastgesteld op de eerste bijeenkomst: 24 april 2018 (centraal in Nederland). Deze datum staat als enige vast.

Ervaring: Op dit moment loopt er een intersectorale groep. Een van onze leden doet daar in mee en laat weten: “Ik los niet alleen mijn ingebrachte casus hiermee voor een heel eind op, maar ik ervaar ook hoeveel sturing er uitgaat van vragen stellen.” Marc Mittelmeijer, voorzitter College van Bestuur PCOU-Willibrord.

Opgeven: stuur een mail naar onze bestuurssecretaris via info@onderwijsbestuurdersvereniging.nl